-18%
8,4 /10

Średnia ocena (79 opinii)

99%

naszych gości poleca ten hotel

Bardzo dobry

Nowoczesne, klimatyzowane apartamenty kilka minut spacerem od malowniczej plaży w Sarbinowie – wyżywienie, nielimitowany dostęp do basenów (kryty i zewnętrzny), sala fitness i atrakcje dla dzieci w cenie

Travelist poleca

  • Lokalizacja: 500 m od malowniczej plaży
  • Atrakcje w okolicy: promenada w Sarbinowie, liczne szlaki rowerowe i spacerowe, latarnia morska w Gąskach, Ogrody Tematyczne Hortulus, stadnina koni, minizoo, atrakcje Kołobrzegu i Koszalina – czytaj więcej o atrakcjach Sarbinowa
  • Zakwaterowanie: nowo otwarte, eleganckie, klimatyzowane apartamenty z aneksami kuchennymi z pełnym wyposażeniem – w każdym z nich pralka, w wybranych balkon lub taras
  • Wyżywienie: śniadania i obiadokolacje
  • W pakiecie z Travelist: nielimitowany dostęp do basenu wewnętrznego, jacuzzi oraz dużego basenu zewnętrznego (tylko w sezonie), leżaków, parawanów, sali ćwiczeń; Internet Wi-Fi
  • Dla dzieci: pokój zabaw, plac zabaw, udogodnienia w apartamentach (wanienki, łóżeczka itp.)
  • Dodatkowe atrakcje na Ferie: animacje, gry i zabawy dla dzieci – wg kalendarza atrakcji hotelu dostępnego na stronie obiektu
  • Warto wiedzieć

  • Czytaj więcej o pobytach dzieci i dostawkach w zakładce „Dzieci”
  • Możliwość przyjazdu z pupilem za dodatkową opłatą – 30 zł/doba ( do 5 kg; poza sezonem)
  • Kompleks składa się z 2 budynków (pokoje Smart Suite Plus, restauracja i basen mieszczą się w budynku B)
  • Numer tel. do recepcji: 600 600 899 (czynny w godz. 8-20)
  • Parking dodatkowo płatny – 20 zł/doba
  • Doba hotelowa: 16-11
  • Baltin Blu Aparthotel

    Dlaczego warto?

    Baltin Blu Aparthotel w Sarbinowie to idealne miejsce na rodzinny wypoczynek oraz na romantyczny wypad we dwoje. Lokalizacja na łonie natury oraz nowoczesne wnętrza apartamentów, sprzyjają beztroskiemu wypoczynkowi. Od plaży będzie Cię dzielić zaledwie kilkuminutowy spacer. 

    Do wyboru będziesz miał 3 rodzaje apartamentów: Smart, dla mniejszych rodzin i par, Family Elegance, dla rodzin nawet z 3 dzieci i Superior Extra, o podwyższonym standardzie dla dużych rodzin bądź grup znajomych – może pomieścić nawet 6 osób i 1 niemowlę.
    Wszystkie apartamenty posiadają w pełni wyposażony aneks kuchenny oraz elegancką łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. 

     

    Atrakcje kompleksu

    • Basen wewnętrzny
    • Duży basen zewnętrzny na terenie kompleksu  (czynny w sezonie)
    • Ławeczki i leżaki dla komfortowego relaksu na łonie natury 
    • Salę do ćwiczeń

     

    Dla najmłodszych 

    • Pokój zabaw
    • Gry planszowe oraz DVD z zestawem bajek (do wypożyczenia w recepcji) 
    • Plac zabaw
    • Udogodnienia w pokojach, tj.: turystyczne łóżeczko niemowlęce, dodatkowe pościele i poduszki, wanienka do kąpieli , fotelik do karmienia, dziecięcy komplet sztućców, podest łazienkowy 

     

    Jedzenie i picie 
    Każdy apartament wyposażony jest w aneks kuchenny, gdzie możesz przygotować samodzielnie posiłki. Dodatkowo, na terenie obiekt znajduje się miejsce do grillowania, w którym każdy, na łonie przyrody, będzie mógł przygotować swoje ulubione specjały.

     

    ATRAKCJE OKOLICY

    Wokół Sarbinowa: na miejscu na turystów czeka nie tylko bałtycka plaża. Można przemierzać na dwóch kółkach nadmorskie lasy, zajrzeć do pobliskiej wioski Chłopy, słynącej z doskonale zachowanego budownictwa ludowego, odwiedzić mini zoo albo wybrać się na długi spacer wzdłuż morskiego brzegu do latarni morskiej w Gąskach. No i koniecznie trzeba zrobić sobie zdjęcie z pomnikiem jelenia na skwerku przy Urzędzie Gminy w Mielnie.

    Koszalin: miłośnicy aktywnego wypoczynku mogą oderwać się od ziemi w parku linowym Trollandia albo zabawić się w Winnetou w wiosce indiańskiej. Koneserzy niebanalnej sztuki wpisanej w miejski krajobraz nie powinni zaś przegapić Płomiennych Ptaków – monumentalnej rzeźby Władysława Hasiora, z której przy okazji ważnych uroczystości bucha prawdziwy ogień. 

    Kołobrzeg: warto zobaczyć m.in. molo, latarnię morską, bazylikę mariacką, Basztę Lontową i Złotą Uliczkę. Z kolei Muzeum Oręża Polskiego to coś dla wszystkich, którzy uwielbiają wszelkiej maści militaria, a w Centrum Atrakcji Wojskowych można sobie nawet pojeździć czołgiem albo amfibią.

    Dla globtroterów: jednodniowa wycieczka wodolotem z Kołobrzegu na Bornholm pozwoli choć przez chwilę posmakować uroków skandynawskiej kultury.

    Dzieci

    DZIECI

    1 dziecko do lat 3 na łóżku z rodzicami – gratis (ze świadczeniami)
    Dzieci w wieku 4-12 lat na dostawce (ze świadczeniami): 

    • 105 zł/doba

     

    DOSTAWKI

    Dostawki dla osób pow. 13 lat (ze świadczeniami / bez świadczeń):

    • 148 zł/doba

    Lokalizacja

    500 m od plaży w Sarbinowie 
    500 m od promenady 
    5,3 km od stacji kolejowej w Będzinie 
    6,3 km od latarni morskiej w Gąskach 
    6,3 km od bunkrów w Mielnie 
    20,5 km od lotniska w Kołobrzegu 
    30 km od Oceanarium 

     

    W ile czasu dojedziesz samochodem? 
    Koszalin – 20 min, Kołobrzeg – 30 min, Gdańsk – 3 godz. 20 min, Bydgoszcz – 3 godz. 20 min, Poznań – 4 godz.; Warszawa – 6 godz. 

    Sprawdź jak długo zajmie Ci podróż samochodem

    Baltin Blu Aparthotel
    ul. Marynarska 4
    76-034 Sarbinowo
    Polska
    Zobacz na większej mapie
    Oferta prezentowana przez:
    Baltin Hotels sp. z o.o.
    Młyńska 12
    61-730 Poznań
    Polska
    NIP: 7822622688
    8,4
    10

    Średnia ocena naszych klientów

    99%

    Naszych klientów rekomenduje ten hotel


    7,5
    10

    Polecam

    Polecam jak najbardziej pokoje czyste jak sam hotel śniadania wyśmienite obiady mogłyby być troszkę lepsze ale głodnym się nie chodzi
    Marek, 16.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    9,5
    10

    ogólnie super

    jedynie czego mogę się przyczepić, to brak zdrowego menu dla dzieci, zróbcie coś z tym.
    Anonimowy gość, 15.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    10
    10
    Podobało nam się mimo fatalnego stanu drogi dojazdowej do hotelu.
    Henryk, 14.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,5
    10
    Anonimowy gość, 13.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    9,3
    10
    Janusz, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    9,8
    10
    Anonimowy gość, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    10
    10
    Byłam z mamą i 2 dzieci. Wszyscy byliśmy zachwyceni. Pokoje bardzo czyste i komfortowe, jedzenie smaczne, obiekt pod każdym względem przystosowany dla dzieci- brodzik z bardzo ciepłą wodą w części basenu wewnętrznego, duża sala zabaw dla dzieci, łóżeczka turystyczne... Pobyt bardzo udany- zdecydowanie polecam.
    Katarzyna, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    9,1
    10
    Anonimowy gość, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,1
    10

    Kolejny pobyt

    Byliśmy drugi raz w tym hotelu, wszystko nowe, czyste, jedzenie bardzo dobre, fajny basen. Brakuje tylko sauny, ale podobno ma być. Dla dzieci super plac zabaw na zewnątrz, ale kiepski w środku-tylko dla maluszków, starsze dzieci 6-9 lat już nie mają tam co robić. Jedyny minus to niedziałająca suszarka do włosów, pomimo zgłoszenia i prośby o nową, albo chociaż na chwilę wypożyczenie jej , ale niestety nie dostaliśmy tej suszarki, więc nie mogłam wysuszyc włosów. Tutaj duży minus dla hotelu, bo naprawdę można na chwilę pożyczyć z innego apartamentu.
    Anna, Koszalin, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,6
    10
    Joanna, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    7,8
    10

    Udany wypoczynek.

    Podobała mi się wielkość apartamentów oraz ich czystość. Strefa basenów też ok.
    Anonimowy gość, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,1
    10
    Anonimowy gość, 09.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,6
    10
    Polecam pobyt w Hotelu
    Anonimowy gość, 02.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    7,3
    10

    Polecam

    Od początku.... Pani z recepcji poinformowała mnie że jeżeli przybędę po godzinie 16, karta od pokoju będzie w restauracji do odbioru. Mówię nie ma sprawy. Przybywam 16.30 idę odebrać klucz od pokoju a tu dostaję informacje że klucza nie ma do odbioru( Panie z recepcji zostawiły jedna tylko dla osoby ktora przyjechała przede mną). Pytam się w restauracji " co mam zrobić?" Dostałem odpowiedź: musi Pan sobie poradzić. Hmmm.... Wbiło mnie to trochę. Po wymianie zdań udało się dostać kartę do pokoju. W ramach przeprosin parking na cały pobyt na terenie obiektu gratis. Jedzenie dobre. Urozmaicone. Brakuje tylko jakiegoś dobrego ciasta do porannej kawy( były paczki i tzw gniazdka). Pokoje czyste i przestronne. Basen ciepły i zadbany. Dla tych którzy narzekają na dojazd do hotelu odpowiem ; jeżeli nawigacja poprowadzi to będzie sie jechało 500 metrów dziurawa droga. Jeśli posłucha się znaków pojedzie się 100 metrów dziurawa droga( wystarczy wjechać od centrum Sarbinowa. ) Ogólnie polecam. Było fajnie!;)
    Mateusz, 01.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,4
    10

    Ok

    Wypoczynek udany
    Agnieszka, 01.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    6,8
    10

    Fantastyczne miejsce, ale...

    Nowo powstały obiekt, apartamenty funkcjonalnie i dobrze wyposażone. Czysto i przyjemnie, na duży plus aneks kuchenny i pralka w łazience. Blisko do promenady, basen, plac zabaw dla maluszków, duży plac zabaw zewnętrzny.<br /> Poniżej przeciętnej, hotelowej normy, jest tu wyżywienie. <br /> Z tych samych produktów codziennie dobry kucharz przygotuje coś smacznego, kwestia pomysłu i umiejętności! Śniadania monotonne przez cały tydzień, na obiadokolację np. do wyboru kulki ziemniaczane smażone w głębokim tłuszczu i frytki (zero alternatywy, by podać coś zdrowego dzieciom!) jeden rodzaj mięsa i ryba, też smażona. Masło, miód, masło czekoladowe, majonez, musztarda i ketchup - wszystko to jest w jednorazowych plastikowych pojemniczkach, "tona" plastikowych śmieci po jedynym turnusie!!! <br /> Segregowanie śmieci również tu nie istnieje, a dzieci się tego przecież uczy już w przedszkolu. <br /> Warsztaty z Panem Pianką rewelacyjne, brawo, brawo!!! Animacje ze starszym Panem, w czasie ferii, który np. bałwana z kapusty zrobił sam, dzieci mogłyby przeglądać się z odległości, zakaz dotykania, następnie wyciągnął telefon, ustawił dzieci do zdjęcia i 5 minuty dla fotoreportera, były żenujące, na koniec "nagroda" o godz 20.20: lizak, guma Turbo i 3 saszetki cukrowego proszku z fatalnym składem! Do tego uwagi i komentarze do dzieci, świadczyły o barku kultury i umiejętności pracy z dziećmi. <br /> Miejsce z dużym potencjałem, wypoczynek uważam za udany, uwagi opisałam, mam nadzieję, że po kolejnym urlopie będę mogla tylko wspomnieć o samych atutach Baltin Blu.
    Anonimowy gość, 01.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,1
    10

    baltin

    Na plus, jedzenie, ladne dobrze wyposazone pokoje, basen. <br /> Na minus: dziurawa droga do hotelu - pelna blota - nie przystaje do jakości hotelu
    Anonimowy gość, 01.02.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    9,1
    10

    Polecam

    Pobyt w hotelu bardzo udany, apartamenty bardzo ładne i komfortowe, jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.
    Rafał, 29.01.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    8,8
    10

    Godne polecenia

    Pokój bardzo komfortowy i przestronny. W kuchni wszystko co niezbędne. Położenie obiektu ok, małe zastrzeżenie budzi tylko odcinek gruntowej drogi dojazdowej, na której podczas opadów tworzy się błoto. Jedzenie przepyszne, z wyjątkiem zup. Czasem trzeba postać chwilę w kolejce, by nałożyć sobie jedzenie. Basen zbyt mały jak na taką liczbę gości. Personel bardzo przyjemny. Na podsumowanie dodam, że pojechalibyśmy tam raz jeszcze i to chyba najlepsza recenzja.
    Anonimowy gość, 28.01.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    9,0
    10
    Anonimowy gość, 24.01.2020
    Lokalizacja
    Personel
    Czystość pokoju
    Stosunek jakości do ceny
    Komfort
    Usługi i wyposażenie
    Wyżywienie

    Aby dodać komentarz musisz przenocować w hotelu. Łączna ocena wyświetlana jest dopiero od 3 ocen naszych użytkowników.

    Używamy plików Cookies, aby optymalizować naszą witrynę. Możesz zaktualizować ustawienia przeglądarki, jeśli nie wyrażasz na to zgody.
    Polityka plików Cookies